Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech
Події та анонси
Контрастна версія
Звичайна версія

karazina kollaj

     27 листопада 2019 року у Головному управлінні статистики у Харківській області проведено семінари зі студентами та викладачами Українського державного університету залізничного транспорту та Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна на тему "Сучасні засоби представлення статистичної інформації та практичне її використання".

transport kollaj       Наші гості ознайомились з основними статистичними поняттями та визначеннями, методами проведення статистичних спостережень, методологією та методикою розрахунків статистичних показників окремих галузей статистики, напрямками застосування та використання зведеної статистичної інформації.

       Була висвітлена інформація щодо забезпечення доступу користувачів до публічної інформації, основних показників демографічної та соціальної статистики, ринку праці та транспорту.

           Питання інформаційного наповнення офіційного веб–сайту Головного управління статистики також визвало інтерес слухачів.

       Крім того, доцент кафедри соціально-економічної географії і регіонознавства    Харківського    національного    університету     імені В. Н. Каразіна Павло ВІРЧЕНКО передав письмову Подяку Головному управлінню статистики у Харківській області від ректора університету Віля БАКІРОВА за організацію семінарів, презентацій, майстер–класів.

 

Добре
Закрити
Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech