Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech
Лісове господарство
Контрастна версія
Звичайна версія

Лісове господарство

 

Вартість реалізованої лісової продукції визначають за ціною продажу відвантаженої за межі підприємства готової продукції лісового господарства, що зазначена в оформлених, як підстава для розрахунків з покупцями (замовниками) документах, (уключаючи продукцію за бартерним контрактом), без урахування податку на додану вартість.

 

Відтворення лісу – роботи щодо відновлення лісів на лісових ділянках, що були вкриті лісовою рослинністю (зруби, згарища тощо) та лісорозведення на землях , які раніше не були зайняті лісом.

 

Заготівля ділового круглого лісу – група лісових матеріалів, що виробляються з деревини для потреб виробництва і населення в круглому вигляді. Включає всі сортименти круглого лісу за винятком паливної деревини.

 

Заготівля круглого лісу – загальний обсяг поваленої чи заготовленої іншим чином і вивезеної деревини, яка може бути використана з господарською метою

 

Кількість виробленої лісової продукції – загальний обсяг поваленої чи заготовленої іншим чином і вивезеної деревини, яка може бути використана з господарською метою

 

Лісовідновлення – вирощування штучно створених лісів на вирубках та згарищах.

 

Лісорозведення – безпосередній результат діяльності людини із перетворення ділянок, які не були зайняті лісом, у лісові.

 

Паливна деревина – круглий ліс, що використовується як паливо у процесі приготування їжі, опалення або виробництва енергії. Включає деревину, що  використовується для виробництва деревного вугілля, деревних пелет та інших агломератів, деревну тріску, яка безпосередньо отримана у лісі з круглого лісу та підлягає використанню як паливо.

Добре
Закрити
Натисніть, щоб прослухати текст! Powered By GSpeech